classiera loader

Rólunk

Kedves leendő vagy regisztrált Felhasználónk!

Köszönjük megtisztelő bizalmadat és érdeklődésedet, hogy elnavigáltál a Rólunk menüpontba annak érdekében, hogy jobban megismerj minket!

A következő sorokban szeretnénk megválaszolni pár mondatban, hogy mik a céljaink, mi a névválasztásunk, szlogenválasztásunk oka és miért érdemes minket választani. Bízunk benne, hogy elnyertük tetszésedet, és a jövőben is a mi szolgáltatásainkat fogod használni.

Azért jöttünk létre, hogy egy új színt, egy új lehetőséget, egy új alapértelmezett fogalmat hozzunk be az apróhirdetések világába. Célunk azok mellett, hogy segítjük az apróhirdetők munkáját és a vásárlók célbaérését, hogy alapvető fogalommá váljunk az apróhirdetések piacán.

Feladatként tűztük ki, hogy alternatív megoldásként, plusz felületként megjelenjünk az online apróhirdetési piacon, ahol saját szolgáltatásainkkal, saját ötleteinkkel még egyedibbé, még könnyebbé varázsoljuk a hirdetések világát.

Miért kereskedj? A kereskedés illetve kereskedelem az a fogalom, ami a legjobban lefedi az apróhirdetések során létrejövő, hirdetők és vevők közötti kapcsolatot. A kereskedelem lényege a pénz illetve profitszerzés, ezáltal az apróhirdetés lényegében egy pénzkeresési forma oly módon, hogy használt, saját tulajdonú tárgyainkat eladjuk, vagy oly módon, hogy egy tárgyat megveszünk, és megtakarítjuk az új és használt ár közötti különbözetet vagy újraértékesítjük a megvásárolt tárgyat magasabb áron.

Miért zöld út? A zöld út két fogalmat is magában foglal. Az egyik, hogy szabad utat adunk az apróhirdetéseknek, nálunk nem kell fizetni a feladott hirdetésekért, kategóriától függetlenül bárhova bármennyi hirdetést feltölthetnek a felhasználók. A másik, hogy igyekszünk a környezettudatos működésre, a háttérmunkák esetén a csökkentet papírfelhasználásra (pl. elektronikus számlák, stb.), és saját CSR (Társadalmi felelősségvállalás) politika létrehozására.

Miért mi? Igyekszünk beilleszkedni az apróhirdetők közé, az alapítók maguk is adtak/vettek már apróhirdetéseken keresztül, ahol kitapasztalták azok előnyeit, hátrányait és saját tapasztalataikon keresztül igyekeznek mégjobbá, mégkönnyebbé, tenni a kereskedést.

Sikeres kereskedést kívánunk!

A Kereskedj.hu Apróhirdetési Portál csapata!